MENU

VÆRD AT VIDE OM HEADSHOT

Headshot til professionelt brug.

Oftest præsenteres vi i professionelle sammenhænge, først med et billede. Dette billede skal ofte danne grundlag, for en potentielt kommende samarbejdspartner, eller kunde. Derfor er det vigtigt, at dette billede udtrykker det helt rigtige. Nemlig selvsikkerhed og imødekommenhed.

Desuden er det afgørende for førstehåndsindtrykket, at billeder anvendt i professionel sammenhæng, er af god kvalitet. At det ikke er en selfie, men et billede der udstråler professionalisme.
Min uddannelse og medlemskab i Peter Hurleys Headshot crew, har givet mig alverdens værktøjer. Værktøjer til at skabe den rigtige sindsstemning, hos mine kunder foran kameraet.

Jeg har taget headshots af flere kendte personer, og kender derfor vigtigheden af det helt rigtige udtryk, til billeder der skal anvendes kommercielt.
Jeg leverer billeder af høj kvalitet, til brug på ansøgninger, LinkedIn, reklamer, Facebook, websider mm.

 

Hvorfor skal man have et kommercielt headshot. 

Hvad enten man er ny på arbejdsmarkedet, eller søger nye udfordringer, er det vigtigt at ens ansøgning lander øverst i bunken.

Der er lavet undersøgelser på Princeton universitet, hvor længe det tager den menneskelige hjerne, at afgøre om den kan
lide et billede eller ej. Ca en tiendedel af et sekund.

Det er ikke noget vi selv er bevidst om. Vores hjerne har allerede taget beslutningen, lang tid inden vi når at afgøre,hvad der er galt med billedet, eller hvad der er godt ved det.

De personer der læser din ansøgning, CV, linkedin profil, eller kigger på din hjemmeside, er lige så hurtige til at afgøre, om det de kigger på, er et seriøst bud på en
kommende medarbejder, samarbejdspartner, kunde osv.

 

Peter Hurleys Headshot Crew Associate

Headshot Crew blev startet I 2011, af den verdenskendte headshot fotograf Peter Hurley, som flere gange er anerkendt som den bedste fotograf i New York, af det Amerikanske magasin ”Backstage Magazine”. Udover at fotografere for store brands, og tage headshots af kendte mennesker, har Peter Hurley sammen med psykologen Dr. Anna Rowley, studeret hvordan tilstedeværelsen af et kamera, påvirker personen foran det. Dette har ledt til, at han bla har produceret YouTube videoerne ”It’s all about the jaw”, og ”It’s all about the squinch”, som er instruktionsvideoer der beskriver hvordan man fremstår mere fotogen foran kameraet.

Headshot Crew er en undervisningsplatform for headshotfotografer over hele verden. Dette betyder at medlemmer af Headshot Crew, konstant opdateres med ny viden. Viden samt nye teknikker, til at producere portrætter og headshotfotografier, af ekstrem høj kvalitet. Desuden har jeg deltaget jævnligt på workshops med Peter Hurley, for at finpudse teknik indenfor headshotfotografiets kunst. Jeg er tidligere “Associates”. Dette betyder, at jeg kan undervise og være mentors for andre fotografer, inden for professionel headshot fotografering.

 

 

Jeg udfører både almindelig portrætfotografering, udendørsfotografering og kommercielle headshots. Dette betyder at jeg har bred erfaring med, at tage hånd om mine kunder, så de føler sig selvsikre og tilpas foran kameraet.

 

Skal jeg hjælpe dig med at skabe professionelle og tiltalende billeder? Skal du have taget almindelige portrætfotos af din familie eller lignende. Så kontakt mig, og lad os tage en kreativ samtale om dine ideer.